Miniroláda jehněčí s grilovanými mie

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
772 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
32 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
418 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa vytvoříme roládu, svážeme jí nití, ve skleněné misce smícháme 2 lžíce nadrobno nasekané bazalky, 2 stroužky rozetřeného česneku, 1 lžíci citronové šťávy, 2 lžíce oleje, špetku soli a pepře. Potřeme marinádou důkladně roládu a vložíme asi na hodinu do ledničky.
  • 2
    Rozehřejeme gril na dřevěné uhlí (případně plynový), pod rošt vsuneme misku na odkapávající šťávu, roládu položíme na rošt, grilujeme přibližně 35 - 40 minut. V průběhu grilování jednou nebo dvakrát maso obrátíme a potřeme marinádou.
  • 3
    Vaječné nudle propláchneme horkou vodou a necháme dobře okapat. Nasekané chilli papričky s petrželí, utřeným česnekem a rozkrájeným Tofu smícháme v pastu. Rozehřejeme grilovací desku, případně plech hodně vymažeme olejem, vsypeme nudle a za neustáleného míchání přidáváme pastu. Jakmile jsou nudle hotové, rozdělíme je na talíře, nahoru vložíme nakrájenou jehněčí roládu a přelijeme výpekem z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.