Mořská polévka

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a naporcovanou rybu dáme vařit do osolené vody, uvaříme doměkka a vývar přecedíme do druhého hrnce. Přidáme k němu olivový olej, na kostičky pokrájenou cibuli, petržel, mrkev, nakrájenou petrželovou a celerovou nať, česnek a černý pepř. Zeleninu vaříme 15 minut, paoté k ní přidáme propranou rýži a vaříme dalších 20 minut.
  • 2
    Maso z uvařené ryby obereme a vložíme zpět do vývaru, necháme přejít varem, přilijeme 1 dl bílého vína a dochutíme citronovou šťávou podle chuti a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.