Mořský ďas s bylinkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
48 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V menším hrnci zahřejeme 2 lžíce oleje a krátce na něm osmahneme nastrouhanou citronovou kůru, prolisovaný česnek a nasekané bylinky. Rybí filety osolíme a položíme na plech vyložený papírem na pečeni, na ně navrstvíme bylinkovou hmotu. Vedle ryb klademe na plech na půlky rozkrojená rajčátka posypaná zbývající bazalkou a pokapaná olivovým olejem. Vše pečeme v troubě při 200 °C po dobu 15 minut. Při podávání obložíme ryby rajčátky a ozdobíme snítkami petržele.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.