Mořský jazyk s oblohou z lilků

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Poté jednotlivé obalíme v mouce. Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky,které obalíme ve zbytku mouky.
  • 2
    Polovinu másla rozpálíme, přidáme česnek a bobkový list a rybu na něm osmažíme dozlatova. Na druhé polovině másla osmažíme plátky lilku, které pak servírujeme se smaženou rybou. Vše necháme okapat na papírovém ubrousku, poté přendáme na talíře a před podáváním posypeme sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.