Mozzarella plněná rajčaty a ančovičkami
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
42 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata nakrájíme na kolečka, osolíme a necháme 15 minut okapat. Na poloviny opatrně rozkrojíme sýr a vydlabeme. Filety osušíme a spolu s olivami, rajčaty a sýrem nakrájíme na menší kousky. Vmícháme trochu oregana, bazalku, pažitku, 3 lžíce oleje a dochutíme solí a pepřem. Směsí naplníme poloviny mozzarelly, posypeme zbývajícími bylinkami, zakápneme zbytekm oleje a dáme na chvilku do lednice. Servírujeme s opečeným toastem nebo čerstvou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.