Mozzarella plněná rajčaty a ančovičkami

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
42 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na kolečka, osolíme a necháme 15 minut okapat. Na poloviny opatrně rozkrojíme sýr a vydlabeme. Filety osušíme a spolu s olivami, rajčaty a sýrem nakrájíme na menší kousky. Vmícháme trochu oregana, bazalku, pažitku, 3 lžíce oleje a dochutíme solí a pepřem. Směsí naplníme poloviny mozzarelly, posypeme zbývajícími bylinkami, zakápneme zbytekm oleje a dáme na chvilku do lednice. Servírujeme s opečeným toastem nebo čerstvou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.