Mrkvový bramborák s ovčím sýrem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
47 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
9 g
Cukr
111 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme mrkev a brambory, očistíme, oloupeme a nastrouháme najemno. Nakrájíme na kostičky ovčí sýr, omyjeme bylinky, necháme je okapat a nadrobno nasekáme. Mrkev a brambory smícháme s vejci a škrobem, přidáme ovčí sýr a vše dochutíme solí, pepřem a granulovaným zeleninovým vývarem. Do směsi přidáme bylinky a řádně promícháme. V teflonové pánvi rozehřejeme olej. Z hmoty vytvarujeme bramboráčky a smažíme je v rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.