Nádivka játrová
30 min.
Ingredience
- 150mililitrůMléko polotučné
- 50gramůMandle
- 1kusVejce slepičí
- 150gramůJátra vepřová
- 50gramůSlanina vepřová
- 20gramůStrouhanka
- 2špetkyOregano sušené
- 2špetkyŠalvěj sušená
- 2lžičkySůl
- 3kusyRohlíky bílé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1320 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
67 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme na větší kusy a namočíme v mléce. Po chvíli je vymačkáme. Játra a rohlíky umeleme na masovém strojku, přimícháme kostičky slaniny, vejce, nadrcené mandle, trochu strouhanky, ochutíme solí, šalvějí a oreganem. Vše dobře promícháme a těsto necháme v lednici uležet. Používáme k pečeným masům jako nádivku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.