Naložené krevety

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
35 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neloupané krevety opláchneme a osušíme. Oddělíme jim hlavu a trup po délce rozřízneme. Vyndáme černé střívko.
  • 2
    Oloupaný česnek nasekáme nadrobno. Posekáme najemno petrželovou nať a oregano. Vše vložíme do misky a zalijeme olejem a šťávou vymačkanou z jednoho citronu, přidáme pepř a sůl. Promícháme a vzniklou marinádou přelijeme krevety. Necháme je alespoň 30 minut marinovat v chladu, poté je krátce osmahneme na pánvi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.