Naložené sardinky v oleji

120 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
44 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
9 g
Cukr
412 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané sardinky opláchneme a osušíme. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Omytou feferonku nakrájíme na kousíčky. Nasekaný česnek a feferonku vhodíme do oleje a promícháme. Přidáme sůl a pepř. Vzniklou směsí přelijeme sardinky v misce. Přidáme k nim ještě stonky tymiánu, šalvěje a rozmarýnu. Necháme 2 hodiny marinovat a po čtvrthodinách ryby v marinádě obracíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.