Námořnická polévka

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
32 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej a nakrájený česnek s cibulí orestujeme.
  • 2
    Šalvěj opereme, jemně posekáme a přidáme k cibuli
  • 3
    s česnekem. Dále přidáme bobkový list, nové koření, drcený pepř a mořskou sůl, citronovou šťávou a přidáme rozmrazené mořské plody.
  • 4
    Po 10 minutách dušení přilijeme rybí vývar. Omyjeme filety z mořské ryby, nakrájíme na kostky a přidáme do polévky.
  • 5
    Všechno necháme zvolna vařit asi 10 minut. Potom přidáme rozmrazené krevety a rajský protlak. Polévku zdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.