Neapolské makaróny

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V dostatečném množství osolené vody uvaříme makaróny, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a slaninu nakrájenou na kostičky. Přidáme jemně nasekaný česnek a petrželku, krátce osmahneme a potom vmícháme rajčatový protlak naředěný trochou vody. Mírně osolíme, opepříme a dusíme do zhoustnutí.
  • 3
    Makaróny rozdělíme na nahřáté talíře a přelijeme omáčkou. Posypeme nastrouhaným sýrem a čerstvou nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.