Netradiční boršč

70 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dáme vařit do osolené vody nakrájené zelí, kořenovou zeleninu, nakrájené řapíky celeru a nakrájené rajče bez slupky.
  • 2
    Přidáme anýz, kmín, bobkový list a kostku hovězího vývaru.
  • 3
    Oloupeme řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu osmahneme 5 minut na oleji, poté přidáme k ostatní zelenině a vše vaříme do změknutí asi 20 minut.
  • 4
    Přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Vše necháme přejít varem a dle chuťi okyselíme octem - asi 3 lžíce.
  • 5
    Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.