Okoun s brokolicí a ananasem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
35 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
10 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky z okouna omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, přikryjeme a necháme 15 minut uležet.
  • 2
    Brokolici rozebereme na růžičky, opláchneme pod studenou vodou, košťál oloupeme, pokrájíme na plátky. Povaříme v osolené vodě.
  • 3
    Ananas okrájíme, dužninu nakrájíme na kostičky.
  • 4
    Plátky ryby opepříme, osolíme a obalíme v kari koření, potom je v pánvi na rozpáleném oleji opečeme z obou stran dozlatova. Přilijeme kokosové mléko, přidáme kousky ananasu, chvilku za stálého míchání povaříme.
  • 5
    Mandle spaříme, oloupeme a rozkrájíme naplátky, které osmahneme v malé pánvi bez oleje.
  • 6
    Porce smažené ryby a uvařenou brokolici rozprostřeme na servírovací talíře, posypeme madlovými lupínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.