Okouník mořský pečený s rajčaty

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety omyjeme a osušíme, pokapeme je citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Omytá rajčata nakrájíme na plátky.
  • 2
    Ze sucharů připravíme strouhanku. Oloupaný, nasekaný česnek osmahneme na 90 g másla, přidáme strouhanku, nasekané bylinky a vše promícháme.
  • 3
    Zbylým máslem vymastíme zapékací mísu, vložíme do ní porce ryby a obložíme je plátky rajčat. Pokryjeme strouhankou s bylinkami a česnekem.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.