Okurkový salát s masem a bramborami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
29 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané a omyté brambory nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce s 1/2 lžičky osolené vody. Přilijeme ocet, kmín, pepř, nakrájenou petrželovou nať a uvaříme doměkka a scedíme. Přimícháme jogurt smíchaný se smetanou, vše dobře promícháme.
  • 2
    Přidáme na tenké proužky nakrájené pečené maso, také na tenké proužky nakrájenou salátovou okurku. Dochutíme zbylou solí, pepřem, na tenké kolečka nakrájeným česnekem. Všechny suroviny ještě jednou promícháme a salát vložíme do lednice na 30 minut odležet.
  • 3
    Porcujeme na jednotlivých talířích, každou porci před podáváním posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.