Okurky s tuňákovou náplní
20 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 3kusyOkurka salátová
- 200gramůTuňák v oleji
- 1špetkaSůl
- 250gramůTvaroh jemný
- 0,5kusCitrony
- 1lžíceHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a na špalíky nakrájíme okurky dlouhé 4cm.
- 2Vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme náplň z tuňáka.
- 3Z konzervy tuňáka slijeme olej a smícháme s tvarohem.
- 4Přidáme vařené žoutky, lžíci hořčice, citr.šťávu, sůl a pepř.
- 5Rozmixujeme a zdobícím sáčkem plníme kousky okurek.
- 6Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Okurky s tuňákovou náplní
Vynikající 🙂