Olivová omáčka s kapary k mečounovi

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
790 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
59 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
85 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme a osušíme. Maso okořeníme solí a pepřem a na grilovací pánvi lehce potřené olejem opékáme z obou stran asi 6 minut.
  • 2
    Nakrájíme česnek na tenké plátky, rozpůlíme olivy a kapary nasekáme nahrubo.
  • 3
    Opečenou rybu pokapeme olivovým olejem a ponecháme 3 minuty na pánvi. Poté přeložíme na předehřátou mísu. Do pánve vložíme studené máslo, přidáme olivy a kapary, protřeseme a okořeníme citronem, solí a pepřem.
  • 4
    Zjemníme petrželkou a nasypeme na rybí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.