Omáčka z čerstvých okurek

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1018 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
79 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
5 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a petrželku, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem a kyselou smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a trochu octa. Vše necháme dobře provařit.
  • 2
    Nakonec přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou salátovou okurku a uvaříme ji doměkka.
  • 3
    Hotovou omáčku posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.