Opékané žampiony s bylinkovým sýrem

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou šalotku a česnek nadrobno nakrájíme, mírně podusíme v kastrole na oleji. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, restujeme je asi 4 minuty.
  • 2
    Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku, pokrm podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Krémový sýr smícháme s nasekanou pažitkou a podáváme zvlášť v mističce k opékaným žampionům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.