Orecchiette s křepelkami a lanýžem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
899 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
34 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek, mrkev, celer, cibuli nasekáme najemno a v hrnci s olejem povaříme s šalvějí. Potom vložíme vepřové maso a 5 minut pomalu opékáme. Přidáme křepelky rozkrájené na 4 díly, podlijeme vínem.
  • 2
    Osolíme, opepříme, vaříme 15 minut, potom vložíme piniová semena a hrozinky předem namočené do vody a vymačkané. Z křepelek oddělíme maso, nakrájíme a dáme zpět do omáčky, dochutíme.
  • 3
    Očistíme houby, nakrájíme na silnější plátky, osmažíme na oleji s neoloupaným stroužkem česneku, osolíme a opepříme.
  • 4
    Vaječné těstoviny nepravidelně nakrájíme a vaříme ve slané vodě, scedíme, když jsou „al dente", vložíme do omáčky a zamícháme.
  • 5
    Orcchiette podáváme posypané houbami a lupínky lanýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.