Ostré ravioli
55 min.
Ingredience
- Na náplň
- 2kusyVejce slepičí
- 500gramůMušle srdcovky
- 150gramůBrambory
- 1lžíceSýr Parmezán
- 100mililitrůVíno bílé
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 10gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůFeferony
- 200gramůRajčata
- Na těsto
- 20gramůMouka kukuřičná
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 2kusyVejce slepičí
- 220gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky.
- 2Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
- 3Na oleji osmažíme nakrájený česnek, feferonku, petrželku a mušle, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme 6-7 minut. Přidáme vejce, sýr, osolíme, opepříme.
- 4V trošce šťávy, ve které se vařily mušle, rozvaříme plátky brambor a kostičky rajčat.
- 5Těsto vyválíme na plát, poklademe kopečky náplně a utvoříme ravioli.
- 6Ravioli uvaříme 3 minuty, dáme na pánev s rajčaty a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.