Ostré ravioli

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky.
  • 2
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
  • 3
    Na oleji osmažíme nakrájený česnek, feferonku, petrželku a mušle, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme 6-7 minut. Přidáme vejce, sýr, osolíme, opepříme.
  • 4
    V trošce šťávy, ve které se vařily mušle, rozvaříme plátky brambor a kostičky rajčat.
  • 5
    Těsto vyválíme na plát, poklademe kopečky náplně a utvoříme ravioli.
  • 6
    Ravioli uvaříme 3 minuty, dáme na pánev s rajčaty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.