Papazjanije

225 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na větší kousky, které osolíme a opepříme.
  • 2
    Všechnu očištěnou a omytou kořenovou zeleninu (brambory, mrkev, petržel, celer, cibule) pokrájíme na silnější kolečka a dáme do mísy.
  • 3
    Feferonku posekanou nadrobno, očištěné celé stroužky česneku a drobně pokrájenou petrželovou nať přidáme do mísy k zelenině a vše promícháme.
  • 4
    Do druhé mísy připravíme marinádu z vody, vína, octa, rajčatového protlaku, sladké papriky a mouky.
  • 5
    Do zapékací mísy dáme vrstvu zeleniny, na ni poskládáme maso, zase vrstvu zeleniny, pak znovu maso a nakonec vrstvu zeleniny.
  • 6
    Vše přelijeme marinádou, zakryjeme pokličkou a dusíme v troubě při 180°C skoro 3 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.