Paprikový salát s kuřecím masem a sýrem Feta

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké proužky, které dáme do misky. Přidáme omyté, jadřinců zbavené, na tenké pásky nakrájené papriky. Potom ještě oloupanou a také na tenké proužky nakrájenou cibuli.
  • 2
    Z tatarské omáčky, smetany, pikantní hořčice, pepře, soli a drobně nasekané petrželové natě připravíme zálivku. Připravenou zálivkou zalijeme zeleninu a maso v misce. Promícháme, ochutnáme, podle potřeby dochutíme solí, pepřem a ještě jednou zamícháme.
  • 3
    Salát necháme v lednici odležet. Potom porcujeme na talíře. Na povrch každé porce dáme na malé kostky nakrájený sýr Feta a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.