Papriky dušené s cibulí a fetou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky nakrájíme na kousky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou, drobně nasekanou cibuli. Přidáme papriky a dusíme asi 10 minut. Krátce před koncem dušení přidáme k zelenině otrhané lístky bylinek.
  • 2
    Toastový chléb pokrájíme na kostky a v pánvi na lžíci rozehřátého oleje je opečeme do zlatova. Přidáme prolisovaný česnek.
  • 3
    Ovčí sýr rozdrobíme, vmícháme do zeleniny a vše chvíli prohřejeme. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec pokrm posypeme kostkami chleba.
  • 4
    Podáváme s chlebovou plackou nebo s opečenou vekou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.