Parma pečená s citronem na víně

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
534 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmu naporcujeme, do každé porce uděláme několik zářezů, do kterých vložíme slabé plátky citronu, osolíme a opepříme.
  • 2
    Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme porce parmy, podlijeme vínem, poklademe bobkovým listem, posypeme prolisovaným česnekem, strouhankou, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
  • 3
    Porce parmy upravíme na talíře, zasypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.