Parma s amarantem

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1224 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
36 g
Sacharidy
154 g
Vláknina
15 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby dobře očistíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou. Lehce obalíme v hladké mouce a osmažíme na rozpáleném oleji, potom i s výpekem poskládáme na pekáček.
  • 2
    Rozmixujeme rajčata a v míse důkladně promícháme s nasekaným amarantem, petrželkou, bobkovým listem, špetkou oregana, prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
  • 3
    Vzniklou omáčkou polijeme ryby v pekáčku a 20 minut zapékáme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.