Paštika z černých oliv

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
438 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekáme na hrubo olivy a smícháme s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a kůrou, měkkým sýrem a strouhankou. Směs rozmixujeme v mixéru, osolíme a opepříme.
  • 2
    Paštiku dáme do sklenice se šroubovacím uzávěrem a necháme několik hodin v lednici, aby se zvýraznily chutě.
  • 3
    Pokud ji chceme podávat jako zákusek k nápojům, použijeme kolečka pečiva, která osmažíme po obou stranách ve směsi másla a olivového oleje do zlatohněda a necháme okapat.
  • 4
    Poté každé kolečko potřeme paštikou, ozdobíme proužkem citronu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.