Pastýřský salát

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
539 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo, což je asi 8 minut, necháme vychladnout, oloupeme a pokrájíme na malé kostičky.
  • 2
    Do mísy vsypeme vařenou rýži, přidáme pokrájená vejce, strouhaný křen, osolíme, opepříme a přidáme lžíci pikantní hořčice. Vše spolu dobře a opatrně promícháme, aby se vejce příliš nerozpadla. Nakonec vmícháme smetanu a zasypeme posekanou pažitkou.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.