Pastýřský salát se sýrem fetta

20 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata a okurku omyjeme, nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a rovněž nakrájíme. Chilli papričku očistíme, odstraníme semínka a nasekáme nadrobno. Omytou petrželku najemno nasekáme.
  • 2
    Dresink vinaigrette ušleháme z octa, oleje, soli a pepře a promícháme s připravenou zeleninou. Vše vložíme do salátové mísy.
  • 3
    Sýr fetta nakrájíme na kostičky, rozložíme na salát, dozdobíme olivami a podáváme.
  • 4
    Jako přílohu můžeme použít například sezamové chlebové placky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.