Pečená jehněčí kolena

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
51 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a krátce podusíme. Jehněčí kolena prošpikujeme bohatě slaninou a na rozpáleném oleji na pekáči prudce opečeme ze všech stran. Přidáme zeleninový základ, podlijeme vínem a vývarem, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným rozmarýnem, zakryjeme alobalem a necháme v troubě dusit doměkka.
  • 2
    Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku, přidáme nasekaný česnek a krátce orestujeme. Baby špenát nakrájíme nahrubo a lehce necháme podusit na cibulovém základě, osolíme. Podáváme jako přílohu k pečeným kolenům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.