Pečená zelenina s bylinkovým tvarohem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky. Omytý lilek a cuketu pokrájíme na plátky, květák a brokolici rozebereme na růžičky. Očištěné papriky a rajčata krájíme na osminky, oloupanou cibuli rozkrájíme na 8 dílků.
  • 2
    Květák a brokolici povaříme v osolené vodě 3 - 5 minut, vyjmeme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Všechnu zeleninu opečeme na olivovém oleji v pánvi, osolíme, opepříme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Tvaroh se smetanou utřeme do krému, vmícháme nasekané bylinky, osolíme a opepříme.
  • 5
    Zeleninu upravíme na talíře a podáváme s bylinkovým tvarohem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.