Pečené cibule s balsamicem

110 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
31 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořínky cibulí odřízneme tak, aby se cibule daly postavit. Odkrojíme vršky a do středu každé uděláme dva hluboké zářezy. Do nich zastrčíme snítky rozmarýnu a plátky česneku a naskládáme do pekáčku.
  • 2
    V misce smícháme olivový olej s balsamikem, cukrem, vinným octem, vývarem, osolíme a opepříme. Omáčkou přelijeme cibule a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme cca 90 minut doměkka. Mezitím podléváme zbylou omáčkou.
  • 3
    Před podáváním dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.