Pečené jehněčí na rozmarýnu

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
62 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
766 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, necháme vcelku, prošpikujeme na plátky nakrájeným česnekem a položíme na sádlem vymaštěný pekáč. Na pánvičce zahřejeme olej, máslo, posypeme mletou paprikou a polijeme maso na pekáči.
  • 2
    Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, bobkový list, rozmarýn, na plátky nakrájenou slaninu, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a vložíme do vyhřáté trouby, kde pečeme přibližně 80 minut.
  • 3
    Vytáhneme maso z trouby, přidáme na silnější kolečka nakrájené brambory a vrátíme ještě na 40 minut dopéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.