Pečené lososové balíčky

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
355 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Připravíme si 4 kousky alobalu o rozměrech 30x30 cm, lesklou stranu každého alobalu potřeme olejem, osolíme a opepříme.
  • 2
    Lososa opláchneme pod studenou vodou, osušíme a položíme na alobal. Máslo utřeme s bylinkami a na každý kousek lososa naneseme čtvrtinu. Alobal uzavřeme, okraje přehneme dvakrát přes sebe, aby se dokonale uzavřely a rozpuštěné máslo nevytékalo. Pečeme asi 15-20 minut, aby se ryba dokonale propekla a získala matnou barvu. Podáváme například s opečenými bramborami nebo grilovanou cuketou a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.