Pečený králík na pivu se zeleninou

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
29 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka naporcujeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nahrubo, květák s brokolicí rozebereme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Králíka vložíme do pekáče vymazaného máslem, přidáme zeleninu, opepříme, podlijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je králík měkký.
  • 3
    Maso během pečení poléváme výpekem a je-li potřeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.