Pečený úhoř s pórkem a olivami

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a urovnáme na dno zapékací mísy vymazané máslem. Posypeme nasekanou petrželkou a jemně nasekaným česnekem. Přidáme vypeckované olivy a vše zalijeme bílým vínem.
  • 2
    Nakonec do mísy vložíme vykuchaného, z kůže staženého a omytého úhoře. Maso mírně osolíme a vše posypeme strouhankou.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu - podle tloušťky úhoře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.