Penne s houbovou omáčkou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
5 g
Cukr
188 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin, smažíme na másle při střední teplotě česnek asi minutu.
  • 3
    Přidáme nakrájené houby, a jakmile se do nich vsákne máslo, přilijeme sherry, kuřecí vývar a zakysanou smetanu. Promícháme a přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a omáčku asi 5 minuty mírně vaříme.
  • 4
    K penne přidáme houbovou omáčku a nasekané bylinky a opatrně zamícháme. Zdobíme strouhaným parmazánem a nahrubo drceným pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.