Perlička s kaštany

160 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1300 kcal
Bílkoviny
131 g
Tuky
39 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
632 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaštany na povrchu slupky nařízneme do křížku, zalijeme vodou a uvedeme k varu. Vaříme 1 minutu, poté velmi horké oloupeme ze slupek. Kaštany zalijeme 400 ml vývaru, přidáme cukr, pokrájenou celerovou nať a uvedeme k varu. Vaříme 60 minut. Smetanu osolíme, opepříme, přidáme sekané bylinky.
  • 2
    Směsí naplníme perličku. Svážeme nití. Maso osolíme a opepříme, potřeme máslem. Pečeme při 225 °C 40 minut. Výpek z masa zředíme vývarem.
  • 3
    Maso servírujeme přelité výpekem, obložené kaštany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.