Pestrobarevný salát s kuskusem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuskus připravíme podle návodu na obalu a necháme vychladnout.
  • 2
    Cherry rajčátka omyjeme, rozpůlíme, zbavíme zbytků po stopkách. Rajčátka zbavíme dužiny a nakrájíme na proužky.
  • 3
    Čekanku opláchneme, seřízeneme spodní část, puk rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Fetu nakrájíme na kostičky. Rukolu omyjeme a nakrájíme na kousky.
  • 4
    Ocet, med, olivový olej a jablečnou šťávu promícháme, osolíme a opepříme.
  • 5
    V míse promícháme všechny přísady, nakonec přidáme kuskus, přelijeme dresinkem. Salát rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.