Pikantní fenykl

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek nakrájíme na plátky. Fenykl opereme a nakrájíme na hrubší plátky.
  • 2
    Chilli papričky zbavíme semen a nakrájíme na proužky.
  • 3
    Rozehřejeme olej, lehce podusíme proužky fenyklu s cibulí, česnekem a chilli a přibližně 5 minuty necháme dusit.
  • 4
    Zalijeme vývarem. Směs ochutíme rozmarýnem, citronovou šťávou, jablečným octem, bílým vínem, cukrem, solí a pepřem. Všechno necháme přibližně 5 minuty dojít na mírném ohni, nakonec vmícháme zakysanou smetanu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.