Pikantní grilované klobásky
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4kusyKlobása vepřová
- 4kusyRajčata
- 100gramůAnglická slanina
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaPažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pažitku, bazalku, olivový olej, pepř a sůl dobře promícháme.
- 2Klobásy podélně nařízneme a do vzniklé kapsy vetřeme připravenou bylinkovou směs. Každou kapsu naplníme na dílky nakrájenou cibulí a nakrájenými rajčaty, strany přitiskneme a klobásy obalíme plátky anglické slaniny. Spíchneme jehlou a zabalíme do alobalu.
- 3Klobásy grilujeme na rozpáleném grilu asi 20 minut.
- 4Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.