Pikantní grilované klobásky

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pažitku, bazalku, olivový olej, pepř a sůl dobře promícháme.
  • 2
    Klobásy podélně nařízneme a do vzniklé kapsy vetřeme připravenou bylinkovou směs. Každou kapsu naplníme na dílky nakrájenou cibulí a nakrájenými rajčaty, strany přitiskneme a klobásy obalíme plátky anglické slaniny. Spíchneme jehlou a zabalíme do alobalu.
  • 3
    Klobásy grilujeme na rozpáleném grilu asi 20 minut.
  • 4
    Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.