Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem

60 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce.
  • 2
    Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet.
  • 3
    Vaříme v páře 20 minut.
  • 4
    Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec, dužinu pokrájíme na proužky.
  • 5
    Máslo rozpálíme, přidáme citronovou šťávu, hořčici, sekaný kerblík a papriku.
  • 6
    Necháme prohřát a odstavíme stranou.
  • 7
    Maso servírujeme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.