Pikantní srnčí guláš nakyselo
45 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí maso
- 80mililitrůOcet malinový
- 1decilitrVíno červené
- 10gramůHořčice
- 1,2decilitryOlej sezamový
- 9gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 2gramyHřebíček
- 4gramyKardamom
- 2gramyAnýz mletý
- 300gramůČervená řepa sterilovaná
- 200gramůCibule červená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
33 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Srnčí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. V misce smícháme ocet, víno, hořčici, sůl, koření, směsí zalijeme maso a necháme 15 minut marinovat. Zatím scedíme nudličky sterilované řepy, necháme je okapat, oloupeme a nakrájíme cibuli na kolečka. Ve woku rozpálíme olej, naložené maso 15 minut opékáme i s marinádou, potom přidáme řepu a cibuli, ještě 5 minut dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.