Pikantní srnčí guláš nakyselo

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
33 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. V misce smícháme ocet, víno, hořčici, sůl, koření, směsí zalijeme maso a necháme 15 minut marinovat. Zatím scedíme nudličky sterilované řepy, necháme je okapat, oloupeme a nakrájíme cibuli na kolečka. Ve woku rozpálíme olej, naložené maso 15 minut opékáme i s marinádou, potom přidáme řepu a cibuli, ještě 5 minut dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.