Pikantní štika
40 min.
Ingredience
- 800gramůŠtika obecná
- 2lžíceKečup
- 2kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyRajčata
- 1kusPaprika zelená
- 1kusFeferony
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaŠalvěj sušená
- 1špetkaRozmarýn sušený
- 4krajíceChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce štiky nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Na pánvi na rozpáleném oleji maso osmažíme po všech stranách dozlatova a vyjmeme.
- 2Ve výpeku v pánvi osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, rozetřený česnek, očištěnou, nasekanou feferonku, omytá, nadrobno nakrájená rajčata a očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku. Přidáme kečup a podle chuti okořeníme šalvějí a rozmarýnem.
- 3Směsí zalijeme rybí kousky a necháme několik hodin odležet.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.