Pilaf s hrozinkami a játry

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1111 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
181 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra omyjeme a pokrájíme na menší kusy. Cibulku opláchneme a pokrájíme na kolečka. Petrželku a mátu opláchneme a nasekáme najemno.
  • 2
    Olej rozpálíme a osmažíme na něm po dobu 5 minut játra. Přisypeme cibulku a smažíme další 2 minuty. Přimícháme rýži a vývar a přiklopené vaříme 15 minut. Poté vmícháme piniové oříšky, hrozinky, petrželku a mátu. Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.