Pilaf z Tofu
25 min.
Ingredience
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůRýže loupaná
- 1kusCibule
- 350gramůSýr sójový - Tofu
- 150gramůHrášek
- 150gramůKukuřice
- 400mililitrůRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rýži připravíme dle návodu na obalu s tím rozdílem, že místo vody použijeme zeleninový vývar. Cibuli nakrájíme na kostičky, totéž uděláme s Tofu.
- 2Do wok pánve nalejeme olej, na prudkém ohni ho rozpálíme. Prolisujeme do pánve česnek, přisypeme cibuli. Za stálého míchání tři minuty smažíme. Poté přidáme hrášek, kukuřici, Tofu a loupaná rajčata. Po dvou minutách přidáme rýži, pořádně promícháme, vše dochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.