Pilaf z Tofu

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži připravíme dle návodu na obalu s tím rozdílem, že místo vody použijeme zeleninový vývar. Cibuli nakrájíme na kostičky, totéž uděláme s Tofu.
  • 2
    Do wok pánve nalejeme olej, na prudkém ohni ho rozpálíme. Prolisujeme do pánve česnek, přisypeme cibuli. Za stálého míchání tři minuty smažíme. Poté přidáme hrášek, kukuřici, Tofu a loupaná rajčata. Po dvou minutách přidáme rýži, pořádně promícháme, vše dochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.