Platýz s mandlemi a fazolemi

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
22 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky platýze omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky velikosti sousta. Dáme je do mísy, posypeme solí, pepřem, rozdrceným kmínem a promícháme se lžíci hořčice.
  • 2
    Na malé pánvi si nasucho opražíme dozlatova mandle.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej a kousky ryby krátce restujeme dozlatova z každé strany.
  • 4
    Scezené konzervované červené fazole, bambusové výhonky a mandle přidáme k rybě, promícháme a 3-4 minuty vše opékáme. Dochutíme sójovou omáčkou.
  • 5
    Kousky platýze s fazolí a mandlemi na talíři obložíme měsíčky oloupaného grapefruitu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.