Plněná rajčata po umbrijsku

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z rajčat opatrně seřízneme vršky a dužinu a semínka vydlabeme. Ochutíme je solí a položíme obráceně na pečicí papír.
  • 2
    Zatímco rajčata budou pouštět vodu, smícháme strouhanku, vejce, olej, najemno nasekanou petrželku a nadrobno nasekaný česnek. Ochutíme solí a pepřem a důkladně promícháme.
  • 3
    Směsí naplníme rajčata, naskládáme je na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 200C cca 10min.
  • 4
    Podáváme horká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.