Plněná vejce

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
87 mg
Cukr
536 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařená vejce natvrdo necháme vychladnout a oloupeme je.
  • 2
    Vejce přepůlíme a vyloupneme žloutky.
  • 3
    Náplň připravíme smícháním žloutků a tvarohu.
  • 4
    Směs okořeníme dle chuti solí, pepřem a hořčicí a naplníme ji do sáčku na zdobení.
  • 5
    Půlky bílků vyrovnáme na tác a důlky vyplníme žloutkovou směsí.
  • 6
    Naplněná vejce ozdobíme petrželkou.
  • 7
    Poté dáme uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.