Plněné kedlubny s tofu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme, povaříme 8 minut v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Kedlubny oloupeme, vršek skrojíme, vnitřek vydlabeme tak, aby zůstala centimetr silná stěna.
  • 3
    Tofu necháme okapat, nakrájíme na malé kostičky, zakapeme sójovou omáčkou a octem, promícháme, necháme odležet.
  • 4
    Očištěnou mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky, očištěnou brokolici rozdělíme na růžičky.
  • 5
    Všechnu zeleninu podusíme na rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, přidáme nové koření. Na závěr vmícháme zaksysanou smetanu.
  • 6
    Kedlubny naplníme připravenou směsí, posypeme semínky opraženými na sucho a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.